Onze opdrachtgevers | GroenBezorgen

Groen
bezorgen

Duurzame logistieke oplossingen

  • Lokaal
  • Duurzaam
  • Snel & flexibel
  • Persoonlijke service
  • Gratis pick-up

Onze opdrachtgevers

Reeds veel bedrijven en organisaties uit Uden, Veghel en omstreken hebben gekozen voor de diensten van GroenBezorgen. Zo helpen ze mee met onze missie: minder auto’s binnen de bebouwde kom, voor een schoner milieu en prettiger straatbeeld. Op deze pagina tonen we een greep uit ons klantenbestand.

Opdrachtgevers aan het woord

"Ik ben sinds februari overgestapt van PostNL naar GroenBezorgen voor de pakketjes voor mijn webshop. Super blij met deze samenwerking en nog geen moment spijt van gehad. Hardwerkende jongens die altijd in oplossingen denken en de persoonlijke en goede service is hierbij ook top!"

Senya van Kessel (Webstash)

"Sinds maart dit jaar werken wij samen met GroenBezorgen. Wij zijn erg blij met deze samenwerking omdat GroenBezorgen ons volledig ontzorgt op het gebied van post. Iedere ochtend komt de GroenBezorger onze post afleveren en aan het einde van de dag wordt de post, zowel gefrankeerd als ongefrankeerd, ook weer opgehaald. Naast deze dagelijkse service is GroenBezorgen ook altijd bereid om mee te denken en maatwerkoplossingen te bieden."

Laura Beekmans (De Ideeënfabriek)

"Vanaf 1 september 2018 verwelkomen wij GroenBezorgen als nieuwe, dagelijkse klant voor onze postophaalservice. De reden voor d'n Office om voor GroenBezorgen te kiezen is, naast het duurzame karakter en het voordelige tarief, de extra service die zij kunnen bieden aan al hun huurders. "Dit is een meerwaarde voor d'n Office, onze huurders hoeven nu niet meer naar het postkantoor maar kunnen dagelijks gratis gebruik maken van deze extra service", aldus Benito van Dijk.
Nu ruim een jaar verder zijn wij enorm trots op onze samenwerking. Met een frisse blik, de spontaniteit, door weer en wind en altijd goedlachs, is het succes van GroenBezorgen deze jongens en meiden zo gegund."

Sjouke Hommeles (D'n Office)

"Ook al hebben wij geen dagelijkse postbezorging, we krijgen wel altijd het gevoel dat ook wij belangrijk voor ze zijn. Ze hebben een sterke visie en doel voor ogen en dat is mooi om te zien en fijn om mee samen te werken!"

Colora de verfwinkel

"Wij zijn súper trots dat wij een positieve bijdrage aan een schoon en beter milieu kunnen leveren door onze pakketjes te bezorgen met GroenBezorgen! Daarnaast werken we heel fijn samen met het gezellige en flexibele team van GroenBezorgen en zijn wij er ook nog eens zeker van dat de bestellingen op werkdagen de volgende avond persoonlijk bij de klant thuis wordt afgeleverd."

Megan van den Oever (NOYA NOIR)

"De groene Duivels van Uden en omstreken, super snel, super flexibel, ontzettend klantvriendelijk en altijd service met een glimlach. Kortom zeer tevreden met de dienstverlening van GroenBezorgen."

Jachthondenwinkel Hunter & Co en Het Brabants Jachthuis

"Wij hebben altijd heel prettig samen gewerkt met de jongens van GroenBezorgen. Ze zijn altijd op tijd, denken met je mee, zijn super flexibel en erg aardig. Als je jouw pakketten bezorgd moet hebben, kun je denk ik geen betere service krijgen als die van GroenBezorgen."

Bart van Dongen (TwisTea)