Alle services voor u op een rij | GroenBezorgen

Duurzame
services

Overzicht van onze diensten

  • Lokaal
  • Duurzaam
  • Snel & flexibel
  • Persoonlijke service
  • Gratis pick-up

Services

Postservice

Postbus­service

Geen tijd om 's ochtends uw postbus te legen? Geen probleem. De voordelige postbusservice van GroenBezorgen zorgt ervoor dat uw post gebracht en gehaald wordt in Uden, Veghel en omstreken. Dit doen we al vanaf €3,72 per dag. GroenBezorgen verzorgt uw post op een professionele, snelle en duurzame manier en dat iedere werkdag. Ook wanneer u geen postbus heeft kunt u uw uitgaande post door ons laten ophalen. Met waterdichte rugzakken zijn onze koeriers constant in beweging.

Meer over postbusservice
Postbusservice

Frankeer­service

Via onze posthaalservice halen wij uw uitgaande post ongefrankeerd bij u op. Wij frankeren uw brieven en pakketten en zorgen er vervolgens voor dat ze verstuurd worden. Op deze manier bespaart u tijd en kan uw kostbare frankeermachine de deur uit. Voor het frankeren rekenen wij de geldende PostNL NetSet tarieven die wij maandelijks aan u doorberekenen. De frankeerservice is alleen mogelijk in combinatie met de haalservice.

Meer over frankeerservice
Frankeerservice

Partijenpost en mailings

Al uw partijenpost en mailings verzendt u eenvoudig via GroenBezorgen. U biedt uw partijenpost en/of mailing ongefrankeerd bij ons aan en wij verzorgen de rest.

Meer over partijenpost en mailings
Partijenpost en mailings

Webshop & pakket­service

Same-Day

GroenBezorgen biedt een Same-Day pakketservice voor webshops en bedrijven in Uden, Veghel en omstreken. Uw zendingen worden gratis bij u opgehaald en door heel Nederland bezorgd. Dit doen we in samenwerking met Fietskoeriers.nl. Een pakket aanmelden voor 09:00 uur is dezelfde dag tussen 18:00-22:00 uur in huis. In 30 steden worden de pakketten per fietskoerier bezorgd en daarbuiten met onze autokoerierpartner. Alle zendingen zijn standaard met track&trace.

Meer over webshop & pakket­service Same-Day
Webshop & pakketservice Same-Day

Next-Day (lokaal en wereldwijd)

Wij bieden een Next-Day pakketservice voor webshops en bedrijven in Uden, Veghel en omstreken. Dit doen we in samenwerking met Fietskoeriers.nl waarbij we op het einde van de middag uw uitgaande pakketten gratis ophalen en deze dezelfde dag nog verzenden. In 30 steden worden de pakketten per fietskoerier bezorgd en daarbuiten met onze autokoerierpartner. Alle zendingen zijn standaard met track&trace.

Meer over webshop & pakket­service Next-Day
Webshop & pakketservice Next-Day

Overige services

Bezorg­service

Wilt u uw zending binnen 30 minuten van A naar B? Of wilt u de producten uit uw winkel aan huis laten bezorgen? GroenBezorgen is in Uden, Veghel en omstreken de beste keuze! Wij denken graag met u mee.

Meer over bezorgservice
Bezorgservice

Apotheek­service

GroenBezorgen neemt uw medicijnbezorging uit handen in de mate waarin u dat wenst. Zo kunnen wij worden ingezet voor de ondersteuning van uw huidige bezorgteam, springen we bij tijdens drukke periodes, vallen we in bij vakantie, of nemen wij uw gehele medicijnbezorging uit handen. Daarnaast helpen wij graag mee met het versoepelen van de huidige werkwijze binnen uw apotheek. Zo hebt u geen omkijken meer naar uw medicijnbezorging.

Meer over apotheekservice
Apotheekservice

Last Mile

Heeft u met uw bedrijf post-/pakketstukken die geleverd dienen te worden in Uden, Veghel en omstreken? En wilt u Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen? GroenBezorgen biedt de duurzaamste Last Mile service van Uden, Veghel en omstreken.

Meer over duurzaamste last mile
Last Mile

Reclame­service

Door gebruik te maken van onze reclameservice zorgt u ervoor dat uw bedrijfsnaam de gehele dag in Uden, Veghel en omstreken zichtbaar is. Behalve dat uw advertentie op straat veelvuldig gezien zal worden, komt GroenBezorgen ook dagelijks bij veel bedrijven en particulieren over de vloer die allemaal tot uw potentiële doelgroep kunnen behoren. Adverteren op onze tassen is al mogelijk vanaf €30 per week.

Meer over reclameservice
Reclameservice

Bezorgen op maat

Bezorgen op maat? Zowel de zakelijke als particuliere markt vinden het steeds belangrijker. Met GroenBezorgen speelt u als bedrijf, winkelier of webshopeigenaar helemaal in op die behoefte. GroenBezorgen bezorgt uw producten namens uw bedrijf bij uw klanten of personeel thuis. En uw klanten/personeel? Die zijn blij verrast door zo'n vriendelijke fietskoerier aan de deur. Wij staan u graag vrijblijvend te woord.

Meer over bezorgen op maat
Bezorgen op maat