Webshop & Pakketservice Next-Day | GroenBezorgen

Webshop & Pakket-
service Next-Day

Voor 16:00 uur besteld, volgende dag in huis

  • Lokaal
  • Duurzaam
  • Snel & flexibel
  • Persoonlijke service
  • Gratis pick-up

Webshop & Pakketservice Next-Day

GroenBezorgen biedt een Next-Day pakketservice voor webshops en bedrijven in Uden, Veghel en omstreken. Uw zendingen worden gratis bij u opgehaald en door heel Nederland bezorgd. Dit doen we in samenwerking met Fietskoeriers.nl. Een pakket aanmelden voor 16:00 uur is de volgende dag in huis.
In de stad worden de pakketten per fietskoerier bezorgd en daarbuiten met auto's op groengas. Alle zendingen zijn standaard met track&trace.

Hoe werkt het?

Wanneer u een overeenkomst afsluit met GroenBezorgen krijgt u een persoonlijk account. In dit account kunt u alle pakketten aanmelden (max. 60*60*40 cm en 10 kg). Alle pakketten die voor 16:00 uur aangemeld zijn, worden door een koerier van GroenBezorgen tussen 16:00 en 17:30 uur gratis bij u opgehaald. Vervolgens worden de pakketten door een auto op groengas naar het distributiecentrum vervoerd.

In de steden worden de pakketten per fietskoerier bezorgd en daarbuiten met auto's op groengas. De pakketten worden de volgende dag bij uw klant thuis bezorgd. U kunt in uw account zien wanneer de pakketten zijn bezorgd. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Interesse? Neem contact op!

De door u ingevulde gegevens gebruiken wij enkel en eenmalig om uw e-mail te beantwoorden. Wij delen uw gegevens niet met andere partijen. Meer informatie op het gebied van privacy vindt u in ons privacybeleid.

Vul uw naam in, alstublieft.
Vul uw telefoonnummer in, alstublieft.
Vul een geldig e-mailadres in, alstublieft.
Vul een bericht in, alstublieft.