Webshop & Pakketservice Same-Day | GroenBezorgen

Webshop & Pakket-
service Same-Day

Voor 09:00 uur besteld, dezelfde dag tussen 18:00-22:00 in huis!

  • Lokaal
  • Duurzaam
  • Snel & flexibel
  • Persoonlijke service
  • Gratis pick-up

Webshop & Pakketservice Same-Day

GroenBezorgen biedt een Same-Day pakketservice voor webshops en bedrijven in Uden, Veghel en omstreken. Uw zendingen worden gratis bij u opgehaald en door heel Nederland bezorgd. Dit doen we in samenwerking met Fietskoeriers.nl. Een pakket aanmelden voor 09:00 uur is dezelfde dag tussen 18:00-22:00 uur in huis. In de stad worden de pakketten per fietskoerier bezorgd en daarbuiten met auto's op groengas. Alle zendingen zijn standaard met track&trace inclusief handtekening voor ontvangst en verzekering.

Hoe werkt het?

Wanneer u een overeenkomst afsluit met GroenBezorgen krijgt u een persoonlijk account. In dit account kunt u alle pakketten aanmelden (max. 60*60*40 cm en 10 kg). Alle pakketten die voor 09:00 uur aangemeld zijn, worden door een koerier van GroenBezorgen tussen 10:00 en 11:00 uur gratis bij u opgehaald. Vervolgens worden de pakketten door een auto op groengas naar het distributiecentrum vervoerd.

In de steden worden de pakketten per fietskoerier bezorgd en daarbuiten met auto's op groengas. De pakketten worden tussen 18:00-22:00 uur bij uw klant thuis bezorgd. U kunt in uw account zien wanneer de pakketten zijn bezorgd.

Wilt u zich ook onderscheiden met een Same-Day service voor uw webshop? Neem contact met ons op voor meer informatie.

Interesse? Neem contact op!

De door u ingevulde gegevens gebruiken wij enkel en eenmalig om uw e-mail te beantwoorden. Wij delen uw gegevens niet met andere partijen. Meer informatie op het gebied van privacy vindt u in ons privacybeleid.

Vul uw naam in, alstublieft.
Vul uw telefoonnummer in, alstublieft.
Vul een geldig e-mailadres in, alstublieft.
Vul een bericht in, alstublieft.