Media | GroenBezorgen

Groen
bezorgen

Duurzame logistieke oplossingen

  • Lokaal
  • Duurzaam
  • Snel & flexibel
  • Persoonlijke service
  • Gratis pick-up

GroenBezorgen in de media

In verschillende media is aandacht besteed aan GroenBezorgen. Op deze pagina vindt u een overzicht.

Door weer en wind: Udense 'Groenbezorgers' trappen ondanks sneeuw fanatiek door

Waar veel fietskoeriers de afgelopen dagen het werk neerlegden vanwege de hevige sneeuwval, zie je in Uden nog steeds de zwart-groen geklede pakketbezorgers langsfietsen. Ook met hevige sneeuwval stappen de milieubewuste 'Groenbezorgers' op de fiets.

Lees het volledige artikel

GroenBezorgen Uden trapt stevig door met post en pakketjes

Met een eigen ploeg van dertien fietskoeriers in Uden en Veghel timmeren de tweelingbroers Thijs en Ruud Alofs (32) uit Uden stevig aan de weg. Beladen met post en pakketjes trapten ze vorig jaar op hun fiets ruim 100.000 kilometers weg. En de rek is er nog lang niet uit bij GroenBezorgen.

Lees het volledige artikel

Wiltec laat pakketten per fiets bezorgen

Wiltec heeft duurzaam en inclusief ondernemen zeer hoog in het vaandel staan, dit blijkt ook uit het volledige MVO rapport. Voor deze Hall of Fame zoomen we in op één onderdeel: GroenBezorgen. Als totaalleverancier verstuurt het Udense bedrijf Wiltec iedere dag vele pakketten naar haar klanten.

Lees het volledige artikel

In Uden kun je straks je boodschappen op de fiets laten bezorgen

Busjes van Plus, AH en Jumbo die thuis boodschappen bezorgen, zijn inmiddels een vertrouwd beeld in de straat. Jumbo-supermarkt De Laak in Uden gaat het vanaf 22 juli ‘groen’ doen door de boodschappen met de fietskar thuis te brengen.

Lees het volledige artikel

Jumbo de Laak en GroenBezorgen starten met ‘groene’ boodschappen bezorgservice

Jumbo de Laak lanceert op 22 juli in samenwerking met GroenBezorgen een bijzonder ‘groen’ boodschappenconcept: Jumbo de Laak komt thuis. Met deze service biedt de supermarkt klanten de mogelijkheid om online hun bood­schappen te doen, waarna deze met de fiets thuis thuisbezorgd worden.

Lees het volledige artikel

Programma 'Plezier en passie'

Deurbeslag Expert is door RTL4 gevraagd om in een woonmagazine op TV te verschijnen. Daar hebben we uiteraard geen nee tegen gezegd. Bekijk het fragment uit de uitzending van het programma 'Plezier & passie'.

Bekijk het fragment van de uitzending

GroenBezorgen in Knoerissen Buukske 2020

Nog geen twee jaar ondernemer en nu al zo'n grote waardering, Ruud kan er bijna niet over uit. "Mijn bedrijf is gericht op lokale ondernemers en het was best spannend of het zou aanslaan, dus dit voelt voor mij als een enorm hart onder de riem!"

Lees het volledige artikel (pagina 17)

Radio-interview met GroenBezorgen in Muziek-Zo

Interview met GroenBezorgen in het radioprogramma 'Muziek-Zo' van Omroep Brabant.

Beluister het radio-interview

Drie startende ondernemers zijn klaar om Veghel te veroveren

Tijdens de laatste bijeenkomst van het Starternetwerk begin november ging het over hoe ondernemers in het nieuws kunnen komen. Voorafgaand aan het evenement kregen de starters de volgende vraag voorgelegd: 'Stel je voor Meierijstad houdt een verkiezing voor beste, meest bijzondere of innovatieve starter van het jaar'.

Lees het volledige artikel

Fietskoerier Ruud Alofs is Groowt Ujes Talent 2020 van de Knoerissen

Udenaar Ruud Alofs , oprichter van koeriersdienst GroenBezorgen, is door carnavalsstichting De Knoerissen uitgeroepen tot ‘Groowt Ujes Talent 2020'. Ruud Alofs (31) is een geboren en getogen Udenaar die in Eindhoven aan het ROC de opleiding Sport en Bewegen afgerond heeft. Daarna gaf hij jarenlang tennisles in Uden en omstreken.

Lees het volledige artikel

Ruud Alofs is Groowt Ujes Talent 2020

Udenaar Ruud Alofs (31) is door Carnavalsstichting De Knoerissen uit Uden uitgeroepen tot Groowt Ujes Talent 2020. Hij is de oprichter van het bedrijf GroenBezorgen. Ruud is een geboren en getogen Udenaar. Hij rondde in Eindhoven aan het ROC de opleiding Sport en Bewegen af en heeft vervolgens jarenlang tennisles gegeven in Uden en omstreken.

Lees het volledige artikel

GroenBezorgen in RTLZ-programma 'How it's done'

Op 4 mei om 17:00 uur was GroenBezorgen als figurant te zien op de Nederlandse televisie in het RTLZ-programma 'How it's done'. De uitzending werd op 7 mei om 16:30 uur en op 9 mei om 10:30 uur herhaald.

Bezoek de website van het programma

De Ideeënfabriek start samenwerking met GroenBezorgen

Vanaf maart is De Ideeënfabriek gestart met een samenwerking met GroenBezorgen: het dagelijks brengen, halen en frankeren van de post. Een samenwerking die naadloos aansluit bij de duurzaamheidsvisie van De Ideeënfabriek.

Lees het volledige artikel

GroenBezorgen wint tweede prijs bij Ujese Optocht 2019

De Udense optocht vond vanmiddag plaats. Het was weer een kleurrijke bedoeling. Het weer zat niet erg mee, maar dat mocht de pret niet drukken. In de categorie 'Bedrijven' won GroenBezorgen de tweede prijs.

Lees het volledige artikel

Uden on ice op de groene toer

De bezorging van schaatskaartjes en sponsorbrieven? Dat gebeurt bij Uden on ice 'gewoon' op de fiets. Lekker duurzaam! De organisatie nam hiervoor het Udense bedrijf GroenBezorgen in de arm. "Bij zo'n mooi initiatief willen we natuurlijk graag aansluiten", vertellen organisatoren Jean-Louis van der Veen en Frans Verwijst.

Lees het volledige artikel

Wiltec laat pakketten per fiets bezorgen

De twee Udense ondernemers GroenBezorgen en Wiltec slaan de handen ineen! Samen gaan ze vervoersstromen binnen Uden en omstreken een stuk duurzamer maken door pakketten met de fiets te bezorgen. De testritten verliepen goed en de overeenkomst is getekend.

Lees het volledige artikel

Lekker Uden gaat samenwerking met GroenBezorgen aan

Stichting Food Events Uden is voor Lekker Uden een samenwerking aangegaan met GroenBezorgen. In aanloop naar het evenement, dat 31 augustus, 1 en 2 september plaatsheeft op de Markt in Uden, verzorgt de 'groenbezorger' alle post voor de Stichting.

Lees het volledige artikel

"Ik wil hier mijn fulltime job van maken!"

De 29-jarige Ruud Alofs startte op 1 februari met zijn bedrijf GroenBezorgen, waarmee hij vervoersstromen binnen Uden en omgeving duurzamer wil maken door middel van de fiets. Het bedrijf wil andere bedrijven ontzorgen van hun pakket- en postzaken. GroenBezorgen biedt verschillende services aan.

Lees het volledige artikel

"Ik geloof dat Uden er klaar voor is!"

Met een zwaai gaat de deur open: Ruud Alofs is de naam. Op alle fronten een jonge ondernemer - al was dat nooit een doel - sportief, ambitieus en klaar voor de start. Met GroenBezorgen volgt hij zijn hart, vaak de belangrijkste reden om een eigen bedrijf te beginnen. Maar hoe is Ruud achter die ware passie gekomen?

Lees het volledige artikel

Ruud Alofs wint wedstrijd 'Starter van 2018' van D'n Office

Ruud Alofs is vanmiddag met zijn pitch over zijn bedrijf GroenBezorgen 'D'n Starter van 2018' geworden. Daarmee krijgt hij hulp van ondernemers uit D'n Office, die hem helpen aan een droomstart.

Lees het volledige artikel

Ruud Alofs volgt zijn hart met start eigen fiets­koeriersbedrijf

Per fiets uw postpakket laten bezorgen? Uw postbus laten legen en op kantoor met de fietskoerier alles afgeleverd krijgen? Vanaf nu is dat prima mogelijk in Uden en omliggende plaatsen. Met dank aan GroenBezorgen, een initiatief van Udenaar Ruud Alofs, die als jonge ondernemer puur zijn hart volgt.

Lees het volledige artikel

Bakker van de Ven gaat voor duurzame bezorging per fiets

Ruud Alofs is een week geleden online gegaan met zijn bedrijf GroenBezorgen, waarin duurzaam bezorgen centraal staat. Zaterdag 30 december bezorgt hij in een samenwerkingsverband met Bakker van de Ven gratis oliebollen thuis in Uden.

Lees het volledige artikel