Media | GroenBezorgen

Groen
bezorgen

Duurzame logistieke oplossingen

  • Lokaal
  • Duurzaam
  • Snel & flexibel
  • Persoonlijke service
  • Gratis pick-up

GroenBezorgen in de media

In verschillende media is aandacht besteed aan GroenBezorgen. Op deze pagina vindt u een overzicht.

GroenBezorgen in RTLZ-programma 'How it's done'

Op 4 mei om 17:00 uur was GroenBezorgen als figurant te zien op de Nederlandse televisie in het RTLZ-programma 'How it's done'. De uitzending werd op 7 mei om 16:30 uur en op 9 mei om 10:30 uur herhaald.

Bezoek de website van het programma

De Ideeënfabriek start samenwerking met GroenBezorgen

Vanaf maart is De Ideeënfabriek gestart met een samenwerking met GroenBezorgen: het dagelijks brengen, halen en frankeren van de post. Een samenwerking die naadloos aansluit bij de duurzaamheidsvisie van De Ideeënfabriek.

Lees het volledige artikel

GroenBezorgen wint tweede prijs bij Ujese Optocht 2019

De Udense optocht vond vanmiddag plaats. Het was weer een kleurrijke bedoeling. Het weer zat niet erg mee, maar dat mocht de pret niet drukken. In de categorie 'Bedrijven' won GroenBezorgen de tweede prijs.

Lees het volledige artikel

Uden on ice op de groene toer

De bezorging van schaatskaartjes en sponsorbrieven? Dat gebeurt bij Uden on ice 'gewoon' op de fiets. Lekker duurzaam! De organisatie nam hiervoor het Udense bedrijf GroenBezorgen in de arm. "Bij zo'n mooi initiatief willen we natuurlijk graag aansluiten", vertellen organisatoren Jean-Louis van der Veen en Frans Verwijst.

Lees het volledige artikel

Wiltec laat pakketten per fiets bezorgen

De twee Udense ondernemers GroenBezorgen en Wiltec slaan de handen ineen! Samen gaan ze vervoersstromen binnen Uden en omstreken een stuk duurzamer maken door pakketten met de fiets te bezorgen. De testritten verliepen goed en de overeenkomst is getekend.

Lees het volledige artikel

Lekker Uden gaat samenwerking met GroenBezorgen aan

Stichting Food Events Uden is voor Lekker Uden een samenwerking aangegaan met GroenBezorgen. In aanloop naar het evenement, dat 31 augustus, 1 en 2 september plaatsheeft op de Markt in Uden, verzorgt de 'groenbezorger' alle post voor de Stichting.

Lees het volledige artikel

"Ik wil hier mijn fulltime job van maken!"

De 29-jarige Ruud Alofs startte op 1 februari met zijn bedrijf GroenBezorgen, waarmee hij vervoersstromen binnen Uden en omgeving duurzamer wil maken door middel van de fiets. Het bedrijf wil andere bedrijven ontzorgen van hun pakket- en postzaken. GroenBezorgen biedt verschillende services aan.

Lees het volledige artikel

"Ik geloof dat Uden er klaar voor is!"

Met een zwaai gaat de deur open: Ruud Alofs is de naam. Op alle fronten een jonge ondernemer - al was dat nooit een doel - sportief, ambitieus en klaar voor de start. Met GroenBezorgen volgt hij zijn hart, vaak de belangrijkste reden om een eigen bedrijf te beginnen. Maar hoe is Ruud achter die ware passie gekomen?

Lees het volledige artikel

Ruud Alofs wint wedstrijd 'Starter van 2018' van D'n Office

Ruud Alofs is vanmiddag met zijn pitch over zijn bedrijf GroenBezorgen 'D'n Starter van 2018' geworden. Daarmee krijgt hij hulp van ondernemers uit D'n Office, die hem helpen aan een droomstart.

Lees het volledige artikel

Ruud Alofs volgt zijn hart met start eigen fiets­koeriersbedrijf

Per fiets uw postpakket laten bezorgen? Uw postbus laten legen en op kantoor met de fietskoerier alles afgeleverd krijgen? Vanaf nu is dat prima mogelijk in Uden en omliggende plaatsen. Met dank aan GroenBezorgen, een initiatief van Udenaar Ruud Alofs, die als jonge ondernemer puur zijn hart volgt.

Lees het volledige artikel

Bakker van de Ven gaat voor duurzame bezorging per fiets

Ruud Alofs is een week geleden online gegaan met zijn bedrijf GroenBezorgen, waarin duurzaam bezorgen centraal staat. Zaterdag 30 december bezorgt hij in een samenwerkingsverband met Bakker van de Ven gratis oliebollen thuis in Uden.

Lees het volledige artikel